Børnene med til London – Sådan får I en fantastisk rejse sammen

Sommerferien er startet for de fleste børnefamilier og derfor er tid til årets rejse. Har du planer om rejse til London med børnene? En rejse med børn kræver naturligvis lidt ekstra forberedelse, men det er samtidig fantastisk at have børnene med og få nogle unikke oplevelser sammen. I denne artikel har vi derfor lavet en guide til, hvordan I får en fantastisk rejse til London som børnefamilie.

 

Planlæg selve rejsen nøje

Når I skal rejse med børn, er det vigtigt at sætte fokus på selve rejsen frem til London og sikre at I får en god tur.

Det er en god idé at planlægge rejsen nøje med en tidsplan, så I har et godt overblik over, hvor længe I skal være på farten før I er fremme ved jeres hotel.

Selve flyveturen til London tager heldigvis kun to timer og det er derfor i den korte ende. Men der er transport til og fra lufthavnen og samtidig en masse ventetid og her er det vigtigt at være godt forberedt.

Sørg for at have en god tidsplan så I kan fortælle børnene hvor længe I skal køre bil, og hvor lang tid I skal vente i lufthavnen. Der kan selvfølgelig komme ekstra ventetid, men hvis har en tidsplan som udgangspunkt er i godt på vej.

Det er samtidig en god idé at tænke over, hvornår på dagen det vil være bedst at flyve for børnene. Det gælder selvfølgelig om at finde billige flybilletter, og derfor kan tidspunkterne godt blive lidt skæve en gang imellem. Men hvis I er tidligt ude, kan I godt finde flybilletter til gode priser på de bedste rejsetidspunkter.

 

Hav et godt overblik over det praktiske

I forbindelse med en rejse, er der naturligvis en del praktisk at have styr på, og det er især vigtigt at have et godt overblik, når I skal have børn med på rejsen.

Det er fx vigtigt at have styr på forskellige rejsepapirer som forsikring, så I er forsikret under jeres rejse. Og så skal der naturligvis også være styr på hotel og fly.

Hvis I har helt små børn med, er det en god idé at orientere jer om hvilke forhold der er på hotellet på forhånd, så I fx ved om der er store til de små eller I skal find en anden løsning der.

Et andet vigtigt punkt, når det gælder det praktiske er pakkelisten. Pakkelisten er utrolig vigtig, når I skal have børnene med.

Det vigtigste er selvfølgelig tøj og sko til alle mand, men ud over det kan der være mange andre ting. Det kan fx være I gerne vil have lidt kosttilskud med, for at holde sundheden oppe under ferien. I det tilfælde kan I kigge hos Jala-Helsekost der har et stort udvalg af forskellige kosttilskud.

Start gerne tidligt på pakkelisten, så I kan tilføje undervejs, når I kommer om andre ting der vil være gode at have med.

 

Find gode aktiviteter

Den sidste forberedelse til rejsen er at finde nogle gode aktiviteter både til børn og voksne.

I kan med fordel læse andres erfaringer online og se hvad de har brugt tiden på i London med børn. Et perfekt sted i London med børnene er fx Zoologisk have, hvor i uden tvivl kan få en god dag.

I skal selvfølgelig forbi de mest populære seværdigheder og se dem. Det er fx Buckingham Palace, London Eye samt mange andre aktiviteter.

Når I skal rundt til forskellige seværdigheder er det ofte en fordel at have lidt ekstra underholdning med til børnene i form at legetøj til ferien. De vil sikkert ikke finde alle aktiviteterne lige spændende og derfor er et en god idé at have lidt legetøj med i kufferten, så I kan få tid til fx at tage på museum uden at børnene keder sig.