Tag afslappende spil med til London

Tag afslappende spil med til London

Hvis du er på vej til ferie til London, så får du nok brug for lidt afslappende tid på hotellet. London er en pulserende og travl by, hvor du sikkert skal rundt og se alle de store attraktioner. Det kan godt efterlade én lidt udkørt efter en sightseeing-dag. Derfor er det hyggeligt at have nogle gode spil med, som familien eller vennerne kan samles om.

Når man er på storbyferie, så sker der oftest mange ting i løbet af en dag. Der er meget at se og meget at nå. Derfor kan være det være super rart også at lægge tid ind til nogle afslappende stunder med hyggelige aktiviteter. Det kunne fx være et klassisk kryssord, som altid er hyggeligt. Så kan man lige vride hjernen, mens kroppen slapper af. Det er også smart, hvis man nu er gerne vil have lidt alene-tid. Så er en kryds og tværs en super aktivitet at dykke ned i.

Kortspil

En anden ting, der er hyggelig at tage med på er ferie er et spil kort, så man kan lægge kabal spill. Der er jo mange sjove kabaler, som man kan lægge alene eller sammen med andre. Det kunne fx være syvkabalen, uendelighedskabalen eller pyramiden. Det er også altid til at finde et spil kort i London, hvis man nu skulle have glemt sit derhjemme. Så er der jo også mange andre kortspil, som man kan spille. Det kunne fx være det klassiske 500. Det kan man både spille, hvis man kun er to på ferie eller hvis man er en hel flok afsted.

Brætspil

Hvis man godt kan lide at spille sammen, så kan man tage brætspil med på sin ferie. Der findes heldigvis mange rejseudgaver af de gode brætspil. Så er det pludselig nemt at tage med sig på ferie. Det er en afslappende og hyggelig fællesaktivitet til de trætte eftermiddage eller de rolige aftener. Så er det bare med at blive enige om hvilket spil, der skal med til London.

Yatzy

Et andet sjovt spil, der er nemt at transportere, er Yatzy. Her behøver man intet andet end nogle terninger og en nummerplade. Her kan både små og store være med, så hele familien kan samles. På den måde får man også lidt sommerhus-vibes med til London. Det er også et spil, hvor der både er plads til taktik og lidt held, så hvem der vinder, er ikke givet på forhånd.