Sådan foreviger du dine ferieminder

At rejse er at leve, og nogle af de bedste minder får man ved at rejse Dog glemmer mange af os at forevige minderne og holder minderne for os selv. Det synes vi er ærgerligt, og vi giver dig derfor her nogle tips til, hvordan du kan forevige minderne.

Fotobog til billige penge

Vil du have inspiration til, hvor du skal hen på din næste ferie og andre generelle tips om ferier, så kan du med fordel besøg Urbanrejser, som er magasinet om rejser til verdens metropoler, som London, Berlin eller Rom. Her kan du få både tips og inspiration. Når du først har planlagt din næste ferie, om den så står på skiferie, badeferie eller byferie er det næste skridt at sørge for, at dine ferieminder bliver foreviget!

På Pixum kan du forevige dine minder fra ferien med billeder, fotobøger, fotolærreder, kalendere, mobilcovers og meget mere! Du kan altid finde gode tilbud og rabatkoder til Pixum på Rabatbanditten.dk, så det ikke koster en formue, at forevige minderne.

Smartphones giver nye vaner

Mange af os tager rigtig mange billeder med vores telefoner, når vi er på ferie. Men desværre kommer billederne ikke længere end til telefonen. Med gammeldags kameraer, som brugte filmruller, var man nødt til at fremkalde billederne for at kunne se dem, og billederne blev gladelig vist frem til venner og familie. Det er ærgerligt, at billederne ikke kommer videre end på vores telefoner, da man ikke får dem vist til andre – udover dem der ryger på de sociale medier – og sommetider endda kommer til at slette billederne igen for at gøre plads til nye.

Anskaf et godt kamera

Vil du gerne tage nogle flotte billeder, kan du anskaffe dig et ordenligt kamera med høj opløsning. Det smarte er, at udover at du får flottere billeder end dem, du tager med telefonen, også sparer din telefon for strøm, så den ikke løber tør.

Fremkald dine billeder eller lav en fotobog

På Pixum kan du forevige dine minder i et hav af muligheder. Du kan vælge at udskrive dine billeder i ganske almindelige billeder, som man kender dem, til at sidde og bladre i. Dog kan du også spice dine feriebilleder op, og gøre dem ekstra spændende at finde frem og kigge på, ved at lave en fotobog! En fotobog kan du vælge i lige det format og design, der passer dig og vælge de bedste billeder at sætte ind i. Har du skudt et virkelig flot billede eller blot et mindeværdigt øjeblik, kan du også vælge at få lavet billedet til et fotolærred, som kan pryde din væg. Rimelig sejt at have et stort lærred med et billede, du selv har taget, ikke?

Fotobøger og fotolærreder er grundet det anderledes format også mere spændende at kigge på, for personer der ikke var med på ferien. Fotobøger indbyder til snak, og det flotte format gør også, at du let selv kan blive mindet om din ferie igen. Det er også superlet at fremkalde dine billeder og bestille en fotobog, da det hele kan ordnes via din smartphone. Der er altså ikke nogen god grund til ikke at komme i gang med at forevige dine ferieminder!