På tur til London: Sådan gør du rejsetiden sjovere

På tur til London: Sådan gør du rejsetiden sjovere

En tur til London, hvad end det er en længere ferie eller blot en forlænget weekend, har meget at byde på. London er en af de mest populære feriedestinationer for alle dem, der elsker at gå på opdagelse i storbyens mangfoldigheder.

Selvom en tur til London har meget at byde på, kommer man dog ikke udenom den lidt kedelige rejsetid eller de typiske britiske regnvejrsdage. Det kan derfor være en god idé at finde på nogle små aktiviteter, man let kan lave på farten for at gøre rejsetiden lidt sjovere, eller når man må søge i ly for regnvejret.

Fx kan man jo bruge ventetiden på at spille Keno, som både er let, sjovt og nemt at spille på farten!

Sådan spiller du Keno

Keno er et lotterispil, der minder om Bingo. I Keno trækkes der hver dag 20 tilfældige vindertal, som går mellem 1 til 70. Som deltager må man spille fra to til ti tal hver dag, og så gælder det selvfølgelig om at gætte så mange af vindertallene som muligt. Du bestemmer også selv din indsats, hvor du kan spille 5, 10, 20, 50 eller 100 kr. på dine tal. Det er helt op til dig, om du selv vil vælge, hvilke tal, du skal spille på, eller om du vil have dem udfyldt automatisk. Du kan både spille Keno online hos et casino med dansk spillelicens samt fysisk hos din nærmeste forhandler, så længe du er over 18 år. Med et online spil Keno kan du altså sagtens spille lotteri hele vejen fra London af.   

Varianter af Keno

Der findes forskellige varianter af Keno, så du har rig mulighed for at finde frem til lige netop den variant, du synes bedst om.

  • Lille Keno: I denne spilvariant satser man ikke for højt, og det kan derfor være et godt sted at starte som nybegynder. I Lille Keno kan man satse mellem 5 til 100 kr. pr. række.
  • Store Keno: Spiller du Store Keno, gælder de samme regler som i Lille Keno, men man spiller på en større plade med 10 rækker i stedet.
  • System Keno: I System Keno bestemmer du selv, hvor store chancer og gevinster, du spiller for. Ved selv at vælge, hvor mange tal, du vil spille på, øger du altså mulighederne for gevinst. Dog er System Keno også en dyrere variant, da du betaler for alle de mulige kombinationer.
  • Million Keno: I Million Keno har du Danmarks største millionchance. For 25 kr. får du fem rækker med ni tal, og hvis én af talrækkerne er blandt de 20 vindertal, er gevinsten 1 million kr.  

Hvad skal du se i London?

I London er der masser af steder at besøge og sjove aktiviteter at give sig i kast med. Der er alt, hvad hjertet kan begære, hvad end du er til musicals, shopping, museumsbesøg eller gerne vil besøge nogle af de bedste seværdigheder i London. Der er mange seværdigheder at vælge mellem, men blandt nogle af de mest kendte kan nævnes:

  • Tower of London, der både er en borg, en fæstning, et fængsel og hjemsted for det britiske monarkis kronjuveler.
  • London Eye, der som Europas højeste pariserhjul giver en fantastisk udsigt over Themsen.
  • Madame Tussauds, der byder på farverige og sjove voksfigurer af kendte mennesker. 

Husk at holde pauser

Med de mange oplevelser, London har at byde på, er det vigtigt at holde nogle pauser, så turen ikke bliver alt for stressende. Med online Keno kan man let tage spillet med sig, når det er tid til en tiltrængt pause, eller når du støder på det britiske regnvejr og skal finde på en sjov indendørsaktivitet.