Læsestof til ferien: Øg dine vinderchancer på sportbetting og Vikinglotto

Læsestof til ferien: Øg dine vinderchancer på sportbetting og Vikinglotto

Mange mennesker nyder at satse penge på sportsbetting eller viking lotto, men kun få vinder faktisk penge i det lange løb. Hovedårsagen til dette er, at de fleste mennesker ikke forstår, hvordan man beregner odds, og bruge spilsystemer, til at øge sine vinderchancer. Lidt flere lommepenge til ferien ville da ikke skade, så læn dig tilbage, og læs med. En smule viden ville nemlig kunne forbedre dine vinderchancer drastisk.  

Vikinglotto og sportsbetting – Hvad er det?

Vikinglotto er et paneuropæisk lotteri, som blev lanceret første gang i 1993. Det spilles i øjeblikket i ni lande: Danmark, Estland, Finland, Island, Letland, Litauen, Norge, Norge, Sverige og Slovenien. Spillerne skal vælge seks tal fra 1-48, samt et syvende “bonus”-tal fra 1-8. Hvis du matcher alle seks hovednumre, vinder du jackpotten. Der er også præmier for at finde fem, fire eller tre af hovedtallene, men det er altså ikke nogen let opgave, at vinde i Vikinglotto. Oddsene for at vindejackpotten er 1 ud af 12.271.512, og det kræver derfor lidt planlægning og viden, hvis du vil have chancen for at blive den næste Vikinglotto-vinder. Du kan læse mere om de forskellig spilmuligheder, samt historien bag vikinglotto, ved at klikke her.

Ønsker du at satse penge på noget hvor vinderchancerne er lidt højere end i vikinglotto, så er sportsbetting måske noget for dig. Sportsbetting er en populær måde at gamble penge på, da ens vinderchancer er baseret på både held, og ens egen viden om hvad man satser på.

Sportsbetting handler om, at satse på resultatet af en sportsbegivenhed. Man indgår altså et væddemål, hvor man spiller på resultaterne af en kampe, et spil og endda et løb. Den mest almindelige type sportsbetting er et straight bet, som indebærer, at man vælger et hold eller en sportsudøver til at vinde en begivenhed. Der findes dog mange andre måder at spille sportbetting på. Lær om sportbetting, og få samtidig nogle tips til hvordan du finder de bedste odds, ved at klikke her.

Vikinglotto – 3 tips til at øge din vinderchance

Oddsene for at vinde den store jackpot i Vikinglotto er 1 ud af 12.271.512, og det er derfor ikke nogen let opgave. Det er dog hellere ikke en umulig opgave, så mist ikke modet. Med lidt planlægning, så er du måske den næste heldige Vikinglotto-vinder! Her er 3 gode tips til, hvordan du kan forbedre dine vinderchancer.

Planlæg en strategi

Det første skridt til at vinde er at have en plan. Du skal vide, hvor meget du er villig til at satse, og hvor ofte du vil spille. Det er også vigtigt at vide, hvornår der er lodtrækninger, så du ikke går glip af en chance for at vinde.

Du kan enten spille Vikinglotto hver uge, eller bruge en abonnementstjeneste. Bruger du en abonnementstjeneste, så behøver du aldrig at bekymre dig om, at glemme at købe en kupon eller gå glip af en trækning.

Vælg dine numre omhyggeligt

Når du vælger dine numre, skal du ikke bare vælge dine heldige numre. Tag dig tid til at analysere de numre, der er blevet trukket i de foregående uger. Det er vigtigt ikke at vælge numre, der allerede er blevet trukket i sidste uges Vikinglotto. Du kan være fristet til at vælge numre fra tidligere spil, fordi de “føles” heldigere, men det er ikke altid tilfældet. Hvis du vil øge dine chancer for at vinde, skal du prøve at vælge numre, der ikke er blevet trukket i et stykke tid

Spille med en gruppe venner eller familien

Hvis du vil have bedre vinderchancer uden at skulle bruge flere penge, kan du prøve at spille med en gruppe venner eller familiemedlemmer. I ville på den måde kunne samle jeres penge, og købe en masse fælles lottokuponer, i stedet for at købe en kupon til jer hver især. Det betyder større chancer for at vinde for alle i gruppen, og hvis nogen i gruppen vinder, så deler alle spillerne præmien. Så du kan for eksempel en fælles spillepulje med dem du rejser med, også kan i dele jeres vinderpræmie på en fælles oplevelse, så jeres Londontur altid vil blive husket.

Sportsbetting – grundig research er vejen frem

Før du vælger at satse penge på en kamp, så skal du altid lave research, og kende alle detaljerne om den kamp, som du vil satse på. Hvis du har lavet grundig research, så vil du have nemmere ved at forstå oddsene, og du ville kunne træffe et mere velinformerede valg inden du satser dine penge.

Du kan med fordele benytte siden OddsTips, hvis du ikke er helt sikker på, hvor du vil satse din penge. OddsTips er en gratis hjemmeside, som giver tips og forudsigelser til en række forskellige sportsgrene. Hjemmesiden samler altså mange relevante informationer på et sted, og det bliver derved nemmere for dig, at lave de rigtige odds.