Pak tasken til rejsen

Pak tasken til rejsen

Skal man et smut til skønne London, eller et andet sted i verden, er det en stor fordel at have en god rejsetaske. Det er jo her, du skal have alle dine vitale ejendele, som skal med på turen. De bliver bedst passet på i en god taske af høj kvalitet. Læs med her og få masser af tips og tricks til at pakke tasken til rejsen!

De fleste ved, at det er en kunst at pakke. Nogen hader det, andre gør et stort nummer ud af det. Hvad med dig – er du den spontane og sjuskede pakketype, eller er du typen, der skriver alenlange lister, så du ikke glemmer noget? Uanset om du er den ene eller den anden, kan en håndfuld gode pakkeråd gøre processen en hel del nemmere.

Før du pakker: Find den rette rejsetaske

Fundamentet for din oppakning er din rygsæk til rejse, din rejsetaske eller din kuffert. Det kan godt betale sig at have en god én af slagsen, for det er vigtigere, end du måske går og tror. På din rejse til fx London skal du jo have tasken på slæb, mens du kommer fra A til B. Den skal både være praktisk i lufthavnen, i flyet og på din tur gennem byen, når du skal finde dit hotel eller lignende.

Vil du gerne have en god start på rejsen?

Har man haft en rygsæk på, der gnaver, eller trukket rundt på en rullekuffert med sløve hjul, er man træt allerede, når man ankommer – og man er ikke engang kommet i gang med ferien endnu. Det er en rigtig dårlig start. Det kan også være, at man skal bruge rygsækken, når man er på tur i løbet af dagene, og her er det altså også vigtigt, at den er praktisk og rar at have på.

Sådan får du det rette med på ferien

Når du har fundet den rette rejsetaske, kan du gå i gang med at pakke til turen. Her er der nogle forskellige ting, man med fordel kan gå frem efter, og nogle af dem er mere åbenlyse end andre. Fx er det fornuftigt at tage et kig på vejrudsigten, så man ikke risikerer at svede eller fryse.

Et mere alternativt råd kan være at visualisere turen. Hvor befinder du dig henne? I Londons summende og livlige gader? Under Big Ben? Hvad har du på? Har du nogle behov, fx en lille snacksult eller sukkertørst? Får du solen i øjnene? Så skal du nok huske solbrillerne!

Ved at se scenariet for dig kan du blive klogere på, hvad der skal i rejsetasken. Du foregriber stemningen og pakker derefter, så du kommer til at føle dig godt tilpas i det tøj, du har taget med. Det kan også hjælpe dig med at afgøre, hvilke bøger og anden slags underholdning, du skal medbringe, til når du tager en slapper på hotellet.

Lav en overskuelig pakkeliste

For de fleste kan det godt betale sig at lave en pakkeliste, fordi man så undgår at glemme nødvendige ting. Der er imidlertid mange, der begår den fejl at skrive alt for lange lister, som man ikke kan overskue. Derfor er et godt råd at begrænse listen, så punkterne dækker de uundværlige ting, du skal have med – fx pung, pas, telefon og lignende.

Du kan godt tillade dig at være mere impulsiv, når det kommer til, hvilke skjorter eller strømper, du pakker. Der er ingen grund til at skrive de specifikke beklædningsgenstande på listen, for så bliver den altså alenlang og svær at have med at gøre – selv for en rigtig listenørd!