Bliv klogere på aktiehandel på eToro

Bliv klogere på aktiehandel på eToro

Der er mange fordele ved at handle og investere i aktier på internetbaserede handelsplatforme. eToro er blot en af mange handelsplatforme. Når man køber aktier på dette website, skal man kun betale 0% i kurtage. Dette er blot en af mange fordele ved benyttelse af denne tjeneste. De fleste andre handelsplatforme kræver et gebyr ved køb og salg.

Er man interesseret i at komme i gang med aktiehandel uden unødvendige gebyrer, så læs mere om eToro på internettet. Mulighederne er mange på denne platform. Der er mange forskellige grene indenfor investering at vælge mellem. Man kan både købe aktier og investere i de populære kryptovalutaer.

En social trading platform

eToro er det, man kalder for en social handelsplatform. Dette betyder, at man her kan dele erfaringer med andre handlere af aktier. Er man i tvivl om platformen falder i ens smag og behov, kan man til fordel læse en anmeldelse af platformen på aktieskole.com. Den er især populær grundet den lave kurtage.

For at få mest muligt ud af den skrevne anmeldelse, kan det være en god ide at allerede oprette en konto. På den måde kan man nemmere følge med. Hvis man vil starte forsigtigt ud som ny i denne verden, kan det være en ide at starte med en demo-konto. eToro anbefales af aktieskole.com, fordi man kan spare flere tusinde kroner om året ved at vælge dem.

Oprettelse af konto på eToro

Det er meget nemt at oprette sin konto på eToro. Samtidig er der som nævnt tidligere 0% kurtage på denne platform, hvilket er en stor fordel. Ved oprettelse skal man blot udfylde alle felter med sine personlige oplysninger. Efterfølgende kan man sætte penge ind på kontoen, som man kan handle for. Det er dog en god ide at sætte sig godt og grundigt ind i diverse risiko ved aktiehandel.

Når man har sat penge ind på kontoen, kan man gå i gang med at investere i forskellige aktier og eventuelt i kryptovaluta. Der er mange muligheder. Der er desuden mange betalingsmuligheder. Dog er mindstebeløbet til indbetaling 200 dollars. Til det kan det nævnes, at det er en god ide at aldrig investere flere penge, end man har råd til at miste.

Kurtage og gebyr

Selvom der ikke er nogen kurtage på eToro, kan man løbe ind i andre gebyrer. Dette er vigtigt at have med, før man begynder at handle. Det er gennem disse gebyrer, at platformen kan tjene penge på og derved løbe rundt. Hvis man er interesseret i investering af amerikanske aktier, er eToro et meget oplagt valg. Man finder nemlig over 600 forskellige aktier på eToro.

Valutahandel er også muligt på eToro. Det er ikke helt det samme som investering i aktier. Det er en smule mere indviklet. Gør man dette, benytter man handel med såkaldt gearing. Derved betaler man et dagligt gebyr på platformen. Desuden er der mindre udsving ved handel med valuta. Man kan ofte investere 30 gange mere, end det man køber valuta for.