Spaophold i London – disse 3 steder bør du overveje

Spaophold i London - disse 3 steder bør du overveje

London er en fantastisk by, hvor der er meget at opleve. Hvis du skal på spaophold i London, kan du med fordel kombinere turen, med at du også oplever nogle ting. Der er mange gode oplevelser i vente i London, da byen rummer mange steder, der emmer af turisme, charme og god stemning. Se med her, hvor du bliver præsenteret for 3 steder, du bør overveje.

Harry Potter studios – hvor magien finder sted

Hvis du er Harry Potter fan, er Harry Potter studios i Watford klart et besøg værd. I studiet kan du få flere timer til at gå. Du bliver på Harry Potter studios først ført ind i en større hall, hvor der er en lille film. Her bliver du præsenteret for den verden, du snart skal besøge.

Herefter går du ind i en verden af rekvisitter såsom den store spisesal i Harry Potter. De flotte klasseværelser, kollegieværelser, den forbudte skov osv. Der er gjort meget ud af at fremvise rekvisitterne fra filmen helt ned til de små detaljer. F.eks. kan du se, hvordan alle små reagensglas er udstyret med håndskrevne labels.

Det er klart et besøg værd for folk, som har set Harry Potter. I spiseområdet kan du bl.a. prøve den berømte butterbeer, som Harry Potter, Hermione og Run drikker i bøgerne og filmen.

London eye – hvor du kan se en stor del af London

London eye er stedet, hvor du se ud over Londons flotte gader og stræder. Du får overblikket, når du står inde i en af det store pariserhjuls gondoler. Der er plads til mange og du kan endda få en souvenir med derfra i form af et billede af dig selv, og dem du har med. Hvis du vil have en flot oplevelse, hvor du kan se de røde busser og andre flotte seværdigheder ovenfra, så er London eye klart et besøg værd for dig.

De mange teatrer – hvor du altid finder musikalske og teatralske oplevelser

Et af de helt store fordele ved at tage til netop London er deres rige og store udvalg af musicals og andre forestillinger i teatre. Du finder i London nærmest et teater ved hvert gadehjørne. Hele året rundt spilles der forskellige musicals, og mange spiller i lange perioder.

Det har f.eks. i længe været muligt at se Harry Potter and the cursed child, som fortæller historien om Harry Potters søn, som skal til at gå på Hogwarts. Det er også ofte muligt at se The Wicked, som på magisk vis fortæller historien om heksen fra Oz, som bliver grøn, fordi hun er ond. Historien og musikken er en sikker vinder, for dig, der elsker musicals.

Du kan også ofte opleve musicalen The Lion King, som er den flotte og spektakulære musical udgave af Løvernes Konge, som vi kender fra Disney. Generelt finder du mange gode musicals i London, og du kan aldrig tage helt fejl, hvis du sætter dig i teatret. Briterne ved hvad de gør, når det handler om musicals.