Sådan pakker du kufferten til Londonturen

Hyde Park i London

London er blevet en meget populær rejsedestination for danskerne, hvilket der er flere gode grunde til. Først og fremmest er det en meget kort flyvetur dertil. Ofte kan den klares på små 25 minutter. For noget andet er der masser at opleve og foretage sig, uanset hvad man er til. For det tredje er flybilletterne som regel utrolig billige, og mange tager derfor bare derover en weekend eller lignende og så tilbage igen. Sidst, men ikke mindst taler de et sprog, som størstedelen af alle danskere er forholdsvis dygtige til og øvede i; engelsk. Men hvad skal du pakke med i kufferten, når du tager en tur til London? Det kan du finde svar på i denne artikel.

Pak ikke for meget

Det er en god idé ikke at pakke alt for meget i kufferten, når du skal til London. Grunden til dette er, at der er et utal af shoppemuligheder til både mænd og kvinder, og det kan derfor næsten ikke undgås, at du kommer til at købe noget med hjem derfra. Hvis du propper kufferten hjemmefra, vil der ikke være plads til dine nye indkøb, hvilket vil være en skam, da det betyder, at du enten skal tilkøbe mere bagage hos flyselskabet eller smide noget af det ud, som du har taget med dig til London. Det gode råd lyder derfor på, at du kun skal pakke det mest essentielle, når turen går til Englands hovedstad, London.

De vigtigste ting

Der er flere ting, som du skal huske, når du drager til London, men vigtigst af alt er det, at du har pas og pung med dig. Uden disse to ting kommer du ikke langt. Hvis ikke du har dit pas, vil du nemlig ikke kunne komme med det fly, der ellers skulle have taget dig til London. Har du heller ikke din pung, vil det ikke være muligt for dig at betale noget i løbet af turen. Det sidste, du skal tjekke, inden du forlader dit hjem, er derfor om du har dit pas og din pung på dig. Hvis du har det, er du klar til at kunne tage afsted.

Guidebogen

Der er et utal af ting at opleve i London, og det kan være svært at danne sig et overblik over, hvad der egentlig er af muligheder. Derfor er det en god ide at tage en guidebog med, der kan fortælle dig, hvad du skal se, opleve og ikke må gå glip af.

Toilettasken

Sidst, men ikke mindst skal du huske at tage toilettasken med. Der er mange ting, som du kan pakke ned i denne, men vigtigst er det, at du får tandbørste, shampoo, børste og skrabere med. Du kan benytte Gillette venus barberblade, hvis du er kvinde. Du vil kunne købe dig til alle tingene derovre, hvis du skulle glemme noget af det, men det er uden tvivl rarest at have det med hjemmefra. På den måde skal du heller ikke ud at bruge tid og penge på dette.