Sådan forbereder du dig til din tur til London

Er du så heldig at skulle en smuttur til London? London er en fantastisk by, hvor der er noget for alle. Skal du til London for at se de smukke seværdigheder, eller skal du på dit livs shoppetur eller skal du blot opleve byens stemning? Vi guider dig til, hvordan du kan forberede dig til din tur og hvilke ting, som du bare ikke må gå glip af på din tur til London.

London er en kæmpe by. Greater London dækker et område på cirka 1600 km2, hvilket gør London til en af verdens største byer rent arealmæssigt. I London er der et hav af smukke seværdigheder, som er placeret rundt omkring i byen. Den bedste måde at se byen på, er ved at gå byen tyndt. På denne måde får du den helt rigtige London-stemning og får det mest konkrete blik på, hvordan London er. Da London er af en så stor størrelse, kan det virke uoverskueligt at skulle vandre rundt i hele byen. Det er derfor en god idé at forberede din krop, så du ikke skal bruge din tur på at ligge i sengen med vabler og ømme fødder. Body SDS er en kropsterapeutisk behandling, som tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Body SDS er med til at forebygge smerter og ømhed. Ligeledes kan kropsterapi afhjælpe dig med spændinger i kroppen samt øge dit velvære. For at få mest ud af din tur til London bør du altså tage til kropsterapi inden.

 

Vinter i London

Ligger din rejse til London her i vinterhalvåret bør du pakke ordentligt tøj, som passer til det kolde vejr.  London har nogenlunde det samme klima, som herhjemme i Danmark. Hvis det sner i Danmark, er det derfor en god indikator på, at der er en god chance for, at det også sner i London. Da temperaturen i Danmark ligger omkring frysepunktet, er der en række ting du gør klog at pakke:

\\ Vinterstøvler med foer

\\ Varme sweatre

\\ Langt undertøj

\\ Uldsokker

\\ Varm jakke

\\ Vanter, hue og halstørklæde

Når du skal til fashionable London, kan det være svært at finde varmt tøj, som stadig ser smart ud. Vi kan godt blive enige om, at lange underbukser ikke er det smarteste i verdenen, men du vil med garanti prise dig lykkelig over, at du har pakket det. Derudover er du med et par sorte læderstøvler i god kvalitet og en faux fur jakke godt dækket ind.

 

Fornøjelser i London

Er shopping en vigtig del af din tur til London? Så bør du helt sikkert ligge vejen forbi Oxford Street. Oxford Street er et rent mekka, hvis du er en shoppeentusiast. Her finder du noget til enhver smag og pengepung. Primark er en butik, som du burde tage forbi på din shoppetur. Primark er en kæmpe highstreetbutik, som sælger alt, hvad du kan drømme om til næsten ingen penge. Hvis tøjet ikke falder i din smag, bør du alligevel tage forbi en Primark, for blot at se, hvordan den unikke stemning er. Har du en tur tøjsmag og går op i kvalitet – så burde du gå på opdagelse i et af Londons kendte shoppingcentre, såsom Harrods eller Liberty.  Her vil det veluddannede personale helt sikkert guide dig til at finde den helt rigtige investering.

Udover Oxford Street findes der et hav af fine gader, som du burde slentre ned ad på din tur til London. Der findes alt fra små hyggelige caféer, hvor du kan drikke en god kop kaffe, til store hotelrestauranter med gourmetmad.