Sådan får du den bedste studietur i London

London indeholder en perlerække af spændende seværdigheder, fantastiske madoplevelser, et væld af muligheder for shopping, og meget mere. Englands hovedstad er kilden til den oplevelsesrige studierejse, hvor der er mange muligheder for at lære, om alt lige fra historie, kunst, kongehuset osv. Den populære by er dog en af de dyre byer, men der gives ofte rabat diverse steder, hvis man rejser mange sammen som på en studierejse. Hvis man er i god tid med at bestille rejsen, vil man derfor kunne finde de billigste flybilletter og billige hostels, der er beregnet til mange mennesker på samme tid. Herudover vil man som studerende naturligvis gerne spare så vidt muligt med de lommepenge, man har til rådighed til mad, shopping og seværdigheder.

Her skal du shoppe som studerende

Oxford Street er det åbenlyse sted for shopping i London. Her er der til enhver smag og pengepung. Til både drenge og piger, er der blandt andet den syv etager høje butik Niketown, der sælger sportsudstyr og alle de sneakers, som man kunne drømme om. Herudover er der Primark, som er kendt for at kreere moderigtigt tøj til meget billige priser. Primark er kæmpe stor i London, og der er altid lang kø til prøverummene og kasserne for betaling, så sæt derfor god tid af til at gå rundt og kigge, samt stå i kø i længere tid. River Island, Forever 21, Oasis, m.m. er de andre high-street kæder med moderigtigt og billigt tøj, som man også kan finde på Oxford Street i London. Du kan også gå på opdagelse i det store indkøbscenter, Harrods, men dette hører til den dyre ende af skalaen. Det er dog en oplevelse i sig selv, at se den smukke, overdådige indretning, legetøjsafdelingen, og køre op ad rulletrapperne i det mange etager høje indkøbscenter.

Billige spisesteder til enhver smag

Hos Pier 1, som ligger på adressen 30 Hawley Crescent i bydelen Camden, kan man få briternes nationalret fish and chips, både som fastfood og forskellige kvalitetsmåltider. På Pier 1, serveres der også mange forskellige vegetarretter, så der er til alle. Restauranten Little Bay, beliggende på adressen 171 Farrington Road, er også et bud på et billigt spisested i London med kvalitetsmad. Her serveres der generelt europæisk mad, som indeholder alt fra grillet lam til vegetarlasagne.

Du kan finde yderligere information her, om hvordan man gebærder sig som studerende på studierejse i London.