Hvad skal du shoppe i London?

I dag kan en dagstur til London være billigere end en tur over Storebælt. Derfor er der da også rigtig mange danskere, der vælger at hoppe på en flyver for at besøge den pulserende storby. Der er rigtig mange smukke seværdigheder i London, der bestemt er flyveturen og besøget værd, men måske er det især de gode – og mange – shopping muligheder, der får danskerne til at sætte sig til rette i lavprisflyverne for at sætte fødderne på engelsk jord. London er et shopping-Mekka for dem, der gerne vil slå sig løs og gå amok i de mange spændende forretninger. Ofte er der også mange penge at spare på shopping i London, hvis du alternativt ville shoppe i Danmark. Det er dog ikke alt, det kan betale sig at sætte sig i flyveren for at købe. Herunder får du de bedste tips til, hvad du skal shoppe, når du besøger den pulserende storby.

 

Engelske mærkevarer

Hvis du er fan af engelske mærkevarer, kan det højst sandsynligt betale sig at tage til London for at shoppe. Måske kan du endda spare penge på shoppingen, hvis flypriserne er i bund. Når du ankommer til det pulserende centrum i London, behøver du ikke at lede længe, før du finder den første butik, der sælger mærkevarer til priser, der er langt under de danske. Er du eksempelvis til Paul Smith eller The Body Shop? Så kan du med garanti finde nogle lækre sager derfra til meget favorable priser.

 

Tasker, sko og accessories

London er ikke kun et shopping-Mekka – men London er bestemt også et mode-Mekka. Der findes et væld af forretninger, der sælger den nyeste mode; mode, som måske ikke engang er set i Danmark endnu. Du kan finde alle de nyeste trends inden dine venner. Det betyder også, at du kan finde rigtig mange varer, der er den hotteste mode i Danmark til lavere priser i London. Dette gælder eksempelvis tasker, sko og accessories.

 

Back to basic

Ét sted, som er et besøg værd i London, er Primark. Primark er et stormagasin, der ikke findes i Danmark. I Primark kan du finde tøj, sko og accessories til meget billige priser. Her kan det især betale sig at handle, hvis du er på jagt efter basisvarer til garderoben. Priserne er skruet i bund, men det er stilen til gengæld ikke.

 

Det er ikke alt, det kan betale sig at shoppe i London. Jeans er eksempelvis noget af det, der ofte ikke finder en plads i kufferten på flyveturen retur til Danmark. Dette skyldes ikke nødvendigvis, at der ikke findes lækre jeans i London – det skyldes måske nærmere, at vi alle har et par jeans, vi sværger til. Her er det altså ikke altid en god ide at kaste sig ud i nye eksperimenter i London for at spare penge. Danske mærkevarer er også ofte at finde i Londons gader, men her er der sjældent penge at spare – så vent med at shoppe de danske varer, til du igen har fødderne på dansk jord.