Dét bør du overveje, når turen går til London

Tag afslappende spil med til London

Er du typen, der har ”I love London” stående på adskillige t-shirts, kasketter eller kopper i dit hjem? Går du hele tiden og drømmer om at rejse til(bage) til London på ferie? Og elsker du bare generelt alt, hvad der lugter af den engelske storbykultur? I så fald er det vist på tide, at du får igangsat planlægningen af din næste rejse til London.

London er efterhånden blevet en ekstremt populær og velbesøgt rejsedestination blandt danskerne. Det er blevet ekstremt hurtigt og nemt at komme dertil med fly, og man skal ikke grave ret dybt i lommerne for at finde penge til at finansiere en sviptur til storbyen. Er du også fristet til at pakke kufferten med det samme – eller har du og din partner måske allerede bestemt jer for at tage en rejse til London? Uanset hvilken situation du måtte stå i, gør du klogt i at læse med her nedenfor, hvor vi giver dig tre skarpe råd til, hvad du som minimum bør overveje, inden du stiger på flyet, og turen går til London.

Afslapnings- eller oplevelsesferie? Hvilken type storbyferie ønsker du?

Det første gode og lavpraktiske råd handler om noget så simpelt som, at du altid bør forventningsafstemme med dig selv eller dine medrejsende ift., hvilken type storbyferie du og de reelt set ønsker. Der er ikke noget værre og mere ødelæggende end at tage afsted for derefter at opdage, at hver person i selskabet har forskellige opfattelser af, hvad turen skal tjene til, indeholde og gå ud på.

Derfor er det afgørende, at I fælles får afklaret, om I eksempelvis skal på en ren afslapningstur med luksus, afkobling og maksimal ro, eller om I skal ud og give den gas med diverse fysiske aktiviteter og opleve storbyens mange turistattraktioner. Eller måske I kan finde et kompromis, hvor der er noget for enhver smag – det vil sige både kultur, oplevelse og afslapning?

Hotel, hostel, vandrehjem eller lejlighed? Hvor skal du bo og overnatte?

Det andet gode råd går ud på, at I med fordel kan få styr på, hvor du eller I skal bo og overnatte. Her taler vi for det første om geografisk placering – det vil sige, om det er et krav, at I skal bo lige i centrum af London, så I har kort gåafstand til de store turistattraktioner, eller om I ønsker at bo lidt mere perifert uden for storbyens larm, stress og jag.

For det andet handler det også om, hvilken type location I ønsker. Skal det være luksushotel, hostel, vandrehjem eller en lejet lejlighed? Der findes et væld af booking- og overnatningsmuligheder i London, og det gælder om at finde netop den løsning, der matcher jeres behov og ikke mindst pengepunge.

Er du på gåben, bag rattet eller til metro og bus? Hvordan kommer du rundt?

Det sidste gode råd til din London-tur er at overveje, hvordan du og dine medrejsende primært vil komme rundt i byen. Er I typerne, der elsker at gå rundt og opleve byen på gåben? Vil I allerhelst spare benkræfterne og tage med offentlig transport i Londons bus- eller metrosystem? Eller vil I hellere leje en bil, så I frit kan komme rundt på kort tid? Hvis I går med sidstnævnte løsning, er det vigtigt, at I medbringer eller køber en GPS, så I ikke farer vild eller spilder unødig tid i storbyens trafik. Du kan finde et væld af navigationssystemer til bilen her på denne autodele-butik.

 

Rigtig god tur til London.